ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τους ζάλισε ο Ζέκα (vid)

Είναι ο παίκτης που δίνει τα πάντα για την φανέλα, αυτός που τρέχει ασταμάτητα επί 90 λεπτά, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και η ψυχή της ομάδας που δεν τα παρατάει ποτέ.

Τους ζάλισε ο Ζέκα (vid)

Ο λόγος για τον Κάρλος Ζέκα που σε κάθε παιχνίδι πλέον αποθεώνεται από τον κόσμο του «τριφυλλιού» και εχθές για ακόμη μία φορά ξεσήκωσε την κερκίδα με την φανταστική ενέργεια του στο 89′ του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Πορτογάλος ξεκίνησε από το κέντρο του γηπέδου, «άδειασε» τέσσερις παίκτες της ομάδας του Αγρινίου, δεν έπεσε όταν δέχτηκε ένα μαρκάρισμα και τελικά μπήκε στην περιοχή για να βγάλει μία πολύ ωραία πάσα στον Σωτήρη Νίνη.

Αυτός είναι ο Κάρλος Ζέκα…

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.498 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.