ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άλλο ματς έβλεπε ο παρατηρητής…

Ο παρατηρητής του αγώνα ΟΦΗ-Παναθηναϊκός, παρακολουθούσε άλλο ματς την ώρα της αναμέτρησης.

Άλλο ματς έβλεπε ο παρατηρητής…

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Δημητρόπουλος βαθμολογήθηκε με καλό βαθμό από τον παρατηρητή Δημήτρη Γκούτση για τα σφυρίγματα του στο χθεσινό ματς του Ηρακλείου, γι΄ αυτό το λόγο οδηγούμαστε και στο συμπέρασμα ότι παρακολουθούσε άλλο… ματς.

Οι «πράσινοι» έχουν πολλά παράπονα από τον Δημητρόπουλο, ειδικά στο πρώτο μέρος, όχι μόνο για τον καταλογισμό του πέναλτι, αλλά και για τις κάρτες (5 κίτρινες), εκ των οποίων οι τρεις τουλάχιστον ήταν αναίτιες (κορυφαία αυτή στον Μπεργκ…).

Ενώ και στο Β΄ μέρος, άφησε μέσα στο παιχνίδι τον Δαμιανάκη ο οποίος πάτησε τον Νίνη, ο οποίος βρισκόταν στο έδαφος, χωρίς καν να καταλογιστεί φάουλ, ενώ για κάρτα ούτε καν συζήτηση.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ευτύχημα για το «τριφύλλι» είναι ότι έφυγε με το «διπλό» από το Ηράκλειο, χωρίς τραυματίες και τιμωρίες, φτάνοντας πλήρης στο ντέρμπι της άλλης Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.