ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ικανοποιητική παρουσία για τους «πράσινους»

Ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους οι «πράσινοι» κολυμβητές στους χειμερινούς αγώνες που διεξήχθησαν στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο.

Ικανοποιητική παρουσία για τους «πράσινους»

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκαν χθες το απόγευμα οι χειμερινοί αγώνες κολύμβησης στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, μια διοργάνωση με υψηλό ανταγωνισμό και καλές επιδόσεις από τους κολυμβητές που συμμετείχαν.

Οι αθλητές του τριφυλλιού ικανοποίησαν με την παρουσία τους, συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου και η Χριστίνα Απόδιακου βρέθηκαν σε καλή κατάσταση, πετυχαίνοντας καλές επιδόσεις καθώς και την είσοδό τους στις 8άδες των αγωνισμάτων τους ενώ άτυχος ήταν ο Γιώργος Αποστολάκος που αν και άρρωστος αγωνίστηκε με αντιβίωση, μένοντας όμως μακριά από τον καλό του εαυτό. 

Επόμενος σταθμός για την κολυμβητική μας ομάδα το Χειμερινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Όπεν που ξεκινούν στις 27 Φεβρουαρίου».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ