ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Προστατέψτε την Λεωφόρο»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την ζήτηση των εισιτηρίων του ντέρμπι και τον καλεί να προστατέψει την Λεωφόρο.

«Προστατέψτε την Λεωφόρο»

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είναι ίσως το παιχνίδι της χρονιάς για τους «πράσινους», αλλά ακολουθούν και άλλα σημαντικά στην συνέχεια. Για αυτό ακριβώς τον λόγο η ΠΑΕ σε ανακοίνωση της, αφού ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας για την ζήτηση των εισιτηρίων, τους καλεί να μην κάνουν κάτι που μπορεί να βλάψει τον σύλλογο.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τον φίλαθλο κόσμο για τη δίψα που δείχνει να συμπαρασταθεί στην αγαπημένη του ομάδα και τον τρόπο με τον οποίο «εξαφάνισε» τα εισιτήρια του κυριακάτικου ντέρμπι.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 81.765 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα δεν ξεχνάμε πως σε μια πολύ κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος χρέος ΟΛΩΝ είναι η προστασία της Λεωφόρου μας απ’ οτιδήποτε μπορεί να τη βλάψει. Δημιουργούμε τη γνωστή ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ατμόσφαιρα, σπρώχνουμε το τριφύλλι προς τη νίκη, δεν απαντάμε σε καμία πρόκληση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.