ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γέλασαν και τα…τσιμέντα

Ο ΟΦΗ μετά τα αίσχη που έγιναν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τιμωρήθηκε με 1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 25 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο, σε μία απόφαση που προκαλεί γέλιο.

Γέλασαν και τα...τσιμέντα

Μετά την αναμέτρηση του Ηρακλείου που έγιναν απίστευτα περιστατικά, με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου να δέχεται τσιμέντο στο κεφάλι και να πηγαίνει για ράμματα, τον Νίκο Καρέλη να τρώει στην πλάτη καπνογόνο, αλλά και το εμετικό σύνθημα για τον Γιάννη Αλαφούζο, περίμενε όλος ο κόσμος την παραδειγματική τιμωρία της κρητικής ομάδας.

Ο ΟΦΗ απολογήθηκε ενώπιων των ανθρώπων της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας την Πέμπτη (19/2) και φαίνεται πως αυτά που είπαν οι νομικοί του εκπρόσωποι αρκούσαν για να βγει μία αστεία απόφαση.

Η κρητική ομάδα τιμωρήθηκε με 1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 25 χιλιάδων ευρώ, με τον ΟΦΗ μάλιστα να μπορεί να ασκήσει και έφεση.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.029 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.