ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Περέιρα: «Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού…»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη(!)… είχε τον έλεγχο του αγώνα ενώ τόνισε πως αυτό το ματς στη χώρα του δεν θα ξεκινούσε καν.

Περέιρα: «Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού…»

Ο Πορτογάλος τεχνικός, έμεινε ευχαριστημένος από την ομάδα του, ενώ τόνισε πως φοβήθηκε πραγματικά απόψε στη Λεωφόρο, ενώ ανέφερε πως δεν μπορούσε να πάρει τις σωστές αποφάσεις από τον πάγκο λόγω των αντικειμένων που δεχόταν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Περέιρα στην Συνέντευξη Τύπου:

Τι έφταιξε που έφυγε με την ήττα ο Ολυμπιακός σήμερα και αν κρατάει κάτι από το αποψινό ματς:

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.008 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Θα ήθελα να πω για τις συνθήκες που διεξήχθη ο αγώνας. Δεν θα πρέπει να είστε υπερήφανοι ως Έλληνες για αυτό το ματς. Προσπάθησαν να μας τρομάξουν και το κατάφεραν σε ένα βαθμό, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν ήμουν συγκεντρωμένος να πάρω αποφάσεις από τον πάγκο, γιατί μου πετούσαν συνέχεια αντικείμενα, είχαμε συνεχώς φόβο. Όποιος πιστεύει πως αυτό ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας… Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα είχε ξεκινήσει ο αγώνας».

Για τον Τσόρι και για το πότε θα μπορεί να παίξει περισσότερο:

«Ο Φορτούνης είναι ένας από τους ποιο ποιοτικούς Έλληνες ποδοσφαιριστές και εσείς θα πρέπει να τους υπερασπίζεστε, τους καλούς Έλληνες παίκτες. Ο Τσόρι έπρεπε να ξεκουραστεί γιατί έπαιξε στην Ουκρανία είναι 33 ετών. Τη θέση του πήρε ο Φορτούνης και είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες και πρέπει εσείς να τον στηρίζετε.

Θέλετε να μάθετε γιατί δεν ξεκίνησε ο Κασάμι σήμερα; Στην προθέρμανση δέχτηκε ένα αντικείμενο που τον έκαψε και δεν μπορούσε να παίξει. Θα πρέπει να το σκεφτούμε είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι συνθήκες αυτές να παίξεις. Ένας σημαντικός παίκτης για μας δεν μπόρεσε να παίξει.

Τώρα θα σας μιλήσω μόνο για το παιχνίδι, κατεβήκαμε σαν ομάδα, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, κάναμε δύο πολύ σημαντικά λάθη και φάγαμε τα γκολ από αυτά τα λάθη. Για το αγωνιστικό να μιλάμε όχι για τα υπόλοιπα».

Η έλλειψη καθαρού μυαλού ήταν η αιτία που δεχτήκατε τα γκολ;

«Τα δυο λάθη που κάναμε και δεχτήκαμε τα γκολ, είναι ποδόσφαιρο. Τα υπόλοιπα δεν πρέπει να συμβαίνουν, αυτά που γίνονταν έξω από τον αγώνα. Το γήπεδο ήταν βαρύ λόγω της βροχής, η ομάδα μας ήρθε από ένα κουραστικό ταξίδι και μία αναμέτρηση. Αν σε εκείνο το ματς δεν ήμουν υπερήφανος για την ομάδα μου, σήμερα ήμουν».

Το σημερινό ματς θα επηρεάσει το παιχνίδι με την Ντίνπρο;

«Είναι τελείως διαφορετικές διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα έχουμε το πλεονέκτημα των τριών βαθμών και όπως αποδείξαμε σήμερα είμαστε ικανοί και θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Σήμερα πραγματικά τρόμαξα. Μου επιτέθηκε ένας κουκουλοφόρος. Εκείνη τη στιγμή φοβήθηκα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.