ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η Λεωφόρος του… Πέτριτς

Ο Μλάντεν Πέτριτς έφτασε τα επτά γκολ στο φετινό πρωτάθλημα σε 22 συμμετοχές, ενώ σκόραρε για 3η συνεχόμενη φορά στη Λεωφόρο.

Η Λεωφόρος του… Πέτριτς

Λοιδορήθηκε όσο λίγοι. Άλλοι τον έλεγαν παλαίμαχο, άλλοι «έκραζαν» στα ρεπορτάζ όλης της εβδομάδας, το γεγονός πως αναμένεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα του ντέρμπι, αναγκάζοντας άπαντες σε… κωλοτούμπα, μετά από αυτό.

Ο Πέτριτς μετά από ένα ομολογουμένως κακό πρώτο τετράμηνο, έχει πλέον ανέβει… για τα καλά, έφτασε τα επτά γκολ και χθες στο μεγάλο ντέρμπι σφράγισε τη νίκη της ομάδας του, με το γκολ στο 78΄.

Η Λεωφόρος του πάει…

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κροάτης φορ, σκόραρε χθες για τρίτη συνεχή φορά στη Λεωφόρο δικαιώνοντας τον προπονητή του, που τον πιστεύει και τον χρησιμοποιεί ανελλιπώς στο βασικό σχήμα του «τριφυλλιού».

Επτά γκολ ο Πέτριτς, άλλα τόσα ο Μπερκ και εννέα ο Καρέλης, συνθέτουν ένα επιθετικό «τρίπτυχο» (24 από τα 44 γκολ της ομάδας μέχρι στιγμής), έχοντας πετύχει το 50% των συνολικών τερμάτων της ομάδας.

Τα ματς στα οποία σκόραρε ο Μλάντεν Πέτριτς:

2η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-1 (31/8)

6η  αγωνιστική: Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-1 (4/12)

14η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Πανθρακικός 4-0 (14/12)

18η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1-0 (14/1)

21η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 3-0 (1/2)

23η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 1-0 (8/2)

25η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1 (22/2)

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.