ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Απέδειξαν πόσο άνανδροι, φαιδροί και ψεύτες είναι…»

Σκληρή ήταν η απάντηση των ανθρώπων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σχετικά με τα όσα αναφέρουν οι ερυθρόλευκοι.

«Απέδειξαν πόσο άνανδροι, φαιδροί και ψεύτες είναι...»

Η «πράσινη» ΠΑΕ χαρακτηρίζει ως κόκκινα μυθεύματα τη θέση που πήρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με το περιστατικό της επίθεσης που δέχθηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου από άνδρα της ασφάλειας του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και για την συμπεριφορά του τελευταίου προς τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Όλοι γνωρίζουν το βίο και την πολιτεία του Βαγγέλη Μαρινάκη: Εμείς, οι διωκτικές αρχές αλλά και πολλοί Έλληνες που δυστυχώς έχουν πέσει θύματα των απρόκλητων επιθέσεων του. Με τη θέση που πήραν για τους τραμπουκισμούς τους στη Λίγκα απέδειξαν πόσο άνανδροι, φαιδροί και ψεύτες είναι. Μόνο ντροπή μπορεί να προκαλέσει η προσπάθεια να καταστήσουν συνενόχους τους υπόλοιπους προέδρους των ΠΑΕ στην εξοργιστική διαστρέβλωση της αλήθειας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.