ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Αποφασίζει ο Μλάντεν»

Η Δέσποινα Αγαπητού, γυναίκα του Μλάντεν Πέτριτς, μίλησε στη εφημερίδα «Έθνος» και αναφέρθηκε στις σκέψεις του Κροάτη επιθετικού για το μέλλον του.

«Αποφασίζει ο Μλάντεν»

Αναλυτικά οι δηλώσεις της συζύγου του Πέτριτς:

Για το τι θέλει η ίδια: «Εγώ θέλω να μείνουμε στην Ελλάδα. Ειλικρινά δεν ξέρω πώς τα έβγαλαν όλα αυτά. Εγώ ουδέποτε είπα ή έδειξα ότι θέλω να φύγω από την Ελλάδα. Βέβαια τις αποφάσεις τις παίρνουμε όλοι μαζί ως οικογένεια, με γνώμονα και το καλό των παιδιών. Εξάλλου και η Μελίνα είναι σε μια ηλικία που δεν μπορώ να της αλλάζω συνέχεια παραστάσεις. Τον τελευταίο λόγο θα έχει ο Μλάντεν, καθώς αφορά το επάγγελμά του. Εκείνος αποφασίζει».

Για το αν σκέφτηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο: «Το σκέφτηκε. Κάποια στιγμή το έβαλε στο μυαλό του, ειδικά την περίοδο που είχε κάποιους τραυματισμούς. Τώρα που τα πάει καλά το έχει βγάλει».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Δεν το είδα το παιχνίδι από κοντά γιατί ταξίδευα. Πάντως πανηγύρισα έντονα το γκολ του Μλάντεν. Το χάρηκε πάρα πολύ. Μιλήσαμε μετά τα στο τηλέφωνο και τον άκουσα πάρα πολύ χαρούμενο».

Για το αν «γουστάρει» ο Πέτριτς που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό: «Ναι, πολύ!»

Για την επόμενη του ντέρμπι: «Δεν μπορούσαμε να βγούμε από το σπίτι από τις εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπό του. Παντού φωτογραφίες και αυτόγραφα».

Για την κριτική που δέχθηκε την περίοδο των κακών εμφανίσεων: «Δεν διαβάζει θέματα στο ίντερνετ. Και αν δεν μου ζητήσει από εμένα να του διαβάσω κάτι, δεν θα πάω να του πω από μόνη μου. Ωστόσο εκείνη την περίοδο είχε στενοχωρηθεί επειδή ήξερε ότι μπορούσε να κάνει πράγματα και να προσφέρει στην ομάδα, αλλά δεν του έβγαιναν λόγω των προβλημάτων του. Κάνει μεγάλη αυτοκριτική με την ποδοσφαιρική του παρουσία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.