ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ενοχλημένοι με την απόφαση

Στον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με την απόφαση της Λίγκας, σχετικά με τις ποινές.

Ενοχλημένοι με την απόφαση

Από την αρχή που έγινε γνωστή η απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, το ερώτημα ήταν τι θα γίνει με την τιμωρία που είχε ο Παναθηναϊκός για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο κανονισμός είχε κενό, σε μια τέτοια περίπτωση και γι’ αυτό άπαντες πίστεψαν ότι η ομάδα θα εκτίσει στα ματς με ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης.

Η Superleague απευθύνθηκε στο υπουργείο και στην ΕΠΟ και έλαβε τη διευκρίνιση ότι οι πειθαρχικές ποινές που είχαν επιβληθεί προ της απαγόρευσης του Σταύρου Κοντονή, θα ισχύσουν μόλις αρθεί η τελευταία. Κάτι που δεν αρέσει στον Παναθηναϊκό, με τους ανθρώπους του να δηλώνουν ενοχλημένοι από τον τύπο και την ουσία της ανακοίνωσης, αλλά και από τη διαδικασία που ακολουθήθηκε, η οποία παραμένει αδιευκρίνιστη.

Οπως λένε στο “τριφύλλι”,  δεν θ’ αφήσουν να περάσει έτσι αυτή η εξέλιξη και θα υπάρξουν ενέργειες προς κάθε κατεύθυνση.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 81.770 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.