ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ταυλαρίδης: «Έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Ο Στάθης Ταυλαρίδης χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ως την καλύτερη ομάδας της Ελλάδας και αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ταυλαρίδης: «Έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Ο στόπερ των πρασίνων που επιστρέφει ως αντίπαλος στο Περιστέρι, τόνισε πως είναι πάνω από όλα επαγγελματίας και κοιτάζει το συμφέρον του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε πως η ομάδα θα κάνει ότι μπορεί μέχρι το φινάλε της χρονιάς και τότε θα κάνει το τάμειο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ταυλαρίδη στην Nova:

Για τη νίκη επί του Εργοτέλη: «Ήταν μια επαγγελματική νίκη, καθαρίσαμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με σκοπό να κρατήσουμε το υπάρχον σκορ και αν μπορούσαμε να βάλουμε ένα ακόμη γκολ. Δεν επετεύχθη. Κρατήσαμε δυνάμεις γιατί έρχονται δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια με δυο πολύ καλές ομάδες όπως ο Ατρόμητος και η Βέροια».

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Είμαι πάνω απ’ όλα επαγγελματίας και κοιτάζω το συμφέρον της ομάδας που βρίσκομαι τώρα. Τους ξέρω και με ξέρουν καλά, είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και πολύ κρίσιμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μετά την φυγή του κ. Σα Πίντο έχει επέλθει πολύ μεγάλη ηρεμία στα αποδυτήρια της ομάδας γιατί μιλάω με αρκετά παιδιά.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.036 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι πολύ καλή ομάδα, ξέρω πως αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες, ιδίως στην έδρα τους και για εμάς είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ αποφασιστικοί. Να μπούμε πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Τι πρέπει να προσέξουν οι πράσινοι: «Όπως σας είπα είναι πάρα πολύ καλή ομάδα με πάρα πολύ καλό προπονητή, πολύ έξυπνο. Πρέπει να μπούμε από την αρχή αποφασιστικά, να παίξουμε δυνατά στις μονομαχίες, να κερδίσουμε τις πρώτες μπάλες και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Εμείς έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα, την καλύτερη ομάδα- κατά τη γνώμη μου- του πρωταθλήματος και όταν είσαι στον Παναθηναϊκό, το μόνο που πρέπει να κοιτάς, είναι η νίκη. Αυτό θα κάνουμε και την Τετάρτη, θα πάμε για τη νίκη».

Για την μάχη του τίτλου: «Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας. Σίγουρα δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά εξαρτάται και από τον αντίπαλο που αυτή τη στιγμή είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.