ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γερακούδης: «Σας ευχαριστούμε για την στήριξη»

Ο Νίκος Γερακούδης θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που βρέθηκε στο Παπαστράτειο για να στηρίξει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον Εθνικό.

Γερακούδης: «Σας ευχαριστούμε για την στήριξη»

Ο Νίκος Γερακούδης, βασικό μέλος της ανδρικής μας ομάδας και ένας από τους αθλητές που έχουν προέλθει από τις ακαδημίες του συλλόγου μας, μίλησε για τον αγώνα με τον Εθνικό,τη στήριξη του κόσμου και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στους τελευταίους αγώνες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε σε ένα τόσο δύσκολο και σημαντικό αγώνα και ειδικά εκτός έδρας! Ήταν μεγάλη έκπληξη για όλους μας και τους ευχαριστούμε μέσα απο τη καρδιά μας για την υποστήριξή τους, έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με τον κόσμο στο πλάι μας στους εντός έδρας αγώνες αλλά αυτό δεν το περιμέναμε. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να τους ανταποδώσουμε αυτή τη χαρά που μας προσέφεραν. 

Το ξέραμε από την αρχή οτι θα ήταν ένας δύσκολος και απαιτητικός αγώνας καθώς η ομάδα του Εθνικου είναι μια αξιόλογη ομάδα οπως φαίνεται και από την πολύ καλή πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα. Ξέραμε επίσης ότι, από τη στιγμή που παίζουμε εκτός έδρας, η αντιμετώπιση των διαιτητών θα ήταν αρκετά δύσκολη, όπως και απεδείχθη σε κάποια σημεία κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτά όμως δεν είναι δικαιολογίες και σίγουρα δεν ήταν οι μόνοι λογοι που χασαμε τον αγώνα.Το αποτέλεσμα ήταν καθαρά στο χέρι μας, δεν παίζουν πόλο ουτε οι διαιτητές ουτε κανείς άλλος παρά μόνο εμείς. 

Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας»
Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας» 186 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχουμε κάνει δυο ήττες τις τελευταίες δυο αγωνιστικές οι οποίες μπορεί να μας στερήσουν την δεύτερη θεση, κάτι για το οποίο παλεύουμε όλη τη χρονιά, αλλα σίγουρα δε το βάζουμε κάτω. Το πρωταθλημα δεν εχει τελειωσει ακομα, υπάρχουν αρκετές αγωνιστικές μπροστά μας και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για το στόχο της δευτερης θέσης στην κανονική περίοδο. Πρέπει να βάλουμε το κεφαλι μας κάτω, να συνεχίσουμε τη σκληρή προπονηση και να θεωρήσουμε αυτές τις ήττες σαν ένα καλό μάθημα για τη συνέχεια ώστε να μην ξανασυμβεί και σίγουρα να μην απογοητεύσουμε όλο αυτό τον κόσμο που πιστεύει σε εμάς και μας στηρίζει!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.