ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ποια ματς χάνουν οι Λαγός και Ταυλαρίδης

Τα ματς που θα εκτίσουν τις ποινές τους λόγω καρτών, οι Ταυλαρίδης και Λαγός ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ποια ματς χάνουν οι Λαγός και Ταυλαρίδης

Οι Στάθης Ταυλαρίδης και Τάσος Λαγός, στο ματς με τη Βέροια συμπλήρωσαν κάρτες και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανακοίνωσε σε ποια ματς θα εκτίσουν τις ποινές τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Τάσος Λαγός θα εκτίσει την ποινή των δυο αγωνιστικών λόγω της συμπλήρωσης του ορίου των επτά κίτρινων καρτών στους εκτός έδρας αγώνες της 31ης και της 33ης αγωνιστικής, με τον Πανθρακικό και την Κέρκυρα αντίστοιχα.

Επίσης, ο Στάθης Ταυλαρίδης θα εκτίσει την ποινή των δυο αγωνιστικών λόγω της συμπλήρωσης του ορίου των δέκα κίτρινων καρτών στους αγώνες της 32ης και της 33ης αγωνιστικής, με την Ξάνθη εντός και την Κέρκυρα εκτός έδρας αντίστοιχα».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.013 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.