ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φώτσης: «Καλά σε άμυνα και επίθεση»

Ο Αντώνης Φώτσης ανέφερε πως σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης κάθε παιχνίδι κρύβει δυσκολίες και μίλησε για την σημασία του αγώνα με την Γαλατάσαραϊ.

Φώτσης: «Καλά σε άμυνα και επίθεση»

Ο «Μπάτμαν» τόνισε πως ο Παναθηναϊκός σέβεται την Γαλατά και όπως είπε οι «πράσινοι» για να πάρουν την νίκη θα πρέπει να είναι πολύ καλοί σε άμυνα και επίθεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάθε παιχνίδι στο Top 16 είναι δύσκολο. Όλες οι ομάδες έχουν κίνητρο, ειδικά όταν παίζουν στην έδρα τους και μπροστά στο κοινό τους. Το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ είναι πολύ σημαντικό για μας. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας και θα πρέπει να παίξουμε καλά σε άμυνα κι επίθεση αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.