Ερασιτέχνης

«Πρασίνισε» ο 38ος Γύρος Θυσίας

Το τμήμα ποδηλασίας του τριφυλλιού έδωσε δυναμικό "παρών" στον 38ο γύρο Θυσίας.

38ος Γύρος Θυσίας-Ημέρα 1η

Την Τρίτη 24 Μαρτίου, διοργανώθηκε από τον Π.Ο.Πατρών, αγώνας ατομικής χρονομέτρησης, στο χωριό Άραξος με τερματισμό το χωριό Λάπα για τις κατηγορίες Εφήβων-Ανδρών.

Ο καιρός ήταν πολύ καλός αλλά με πολλά μποφόρ, οπότε, λίγο μετά την εκκίνηση τους οι αθλητές, είχαν να αντιμετωπίσουν πλάγιο δυνατό άνεμο.

O Λουκάς Μαγκλάρας είχε την καλύτερη επίδοση από τους τρεις αθλητές του Παναθηναϊκού στην κατηγορία Αντρών αφού κατετάγη 40ος. Ο Χρήστος Θωμόπουλος κατετάγη 66ος και ο Κωστής Ξηρογιάννης 68ος.

38ος Γύρος Θυσίας-Ημέρα 2η

Την 25η Μαρτίου, για άλλη μία χρονιά ο Π.Ο.Πατρών, διοργάνωσε τον ποδηλατικό Γύρο Θυσίας, στη μνήμη των πεσόντων, για τις κατηγορίες Εφήβων-Αντρών-Μάστερ-Γυναικών.

Ο βροχερός καιρός αλλά και ο δυνατός άνεμος που ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά την εκκίνηση δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο τους αγωνιζόμενους.

Στην κατηγορία των Γυναικών, η Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου τερμάτισε άλλη μία χρονιά χωρίς να κάνει πίσω στις αντίξοες καιρικές συνθήκες (αναμένουμε αποτελέσματα).

Στους Έφηβους, για πρώτη φορά έδωσαν το παρών οι Παναγιώτης Ζουμάς και Ευθύμης Ντόκος. Ο πρώτος τερμάτισε 10ος ενώ ο δεύτερος λίγα χιλιόμετρα μετά την εκκίνησή του, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα του λόγω σοβαρής ζημιάς που έπαθε στο ποδήλατό του!

Τα αποτελέσματα στους άνδρες: 20ος Λάμπρος Διαμαντόπουλος, 37ος Κώστας Ζδράλης, 49ος Βαγγέλης Κορακάς, 54ος Λουκάς Μαγκλάρας, 55ος Αλέξης Μπρούλης, 62ος Λουκάς Σκρέκης, 63ος Ματτίας Κρίππελ, 66ος Νάσος Μάρκος. Ο Χρήστος Ράπτης (με 2 πτώσεις μέσα στο αγώνα) και ο Χρήστος Θωμόπουλος, δυστυχώς δεν πήραν θέση κατάταξης.

Στους Μάστερ και συγκεκριμένα στην Α’, ο Δημήτρης Πούλιας τερμάτισε στην 35η θέση, στην Β’ ο Ηλίας Βασιλείου στην 40η και ο Σωτήρης Περίδης στην 43η. Τέλος, με μια 2η θέση έφυγε ο Κυριάκος Ορφανίδης στην Γ’ και για άλλη μία χρονιά ο Παναγιώτης Πετρόγιαννης 1ος στην Δ’.

Exit mobile version