Ερασιτέχνης

Γ. Αφρουδάκης: «Η ομάδα δεν έχει το σεβασμό που θα έπρεπε»

Δηλώσεις του Γιώργου Αφρουδάκη φιλοξενούνται στην εφημερίδα «Πράσινη», μια μέρα μετά τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας του Παναθηναϊκού στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Γιώργος Αφρουδάκης σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πράσινη»,μια μέρα μετά την πρόκριση της ομάδας πόλο ανδρών στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο έμπειρος φουνταριστός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις ενέργειες της  ΚΟΕ αλλά και για  τους μελλοντικούς στόχους των «πρασίνων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Πράσινη»:

Για το σύστημα διεξαγωγής των πλέι-οφ είπε:

 «Αυτό δεν έχει γίνει πουθενά στον κόσμο. Δεν υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό. Η ΚΟΕ σε βάζει να χάσεις. Ενημέρωσαν την ομάδα λίγες ώρες πριν το ματς και ζήτησαν να εφαρμοστεί! Αν ο Παναθηναϊκός θεωρεί ότι η Σούπερ Λιγκ και η ΕΠΟ είναι εναντίον του, δεν μπορεί να φανταστεί τι γίνεται στην υδατοσφαίριση. Απλώς τυχαίνει το άθλημα να μην έχει ανάλογη προβολή και ο κόσμος δεν μαθαίνει τι γίνεται. Η κατάσταση είναι τραγική. Η ομάδα δεν έχει το σεβασμό που θα έπρεπε»

Σχετικά με τη συνέχεια πρόσθεσε:

«Πιστεύω πλέον ότι έχουμε το χρόνο να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα και να βελτιωθούμε εν όψει πλέι οφ και Κυπέλλου. Ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι να παίξουμε σε δύο τελικούς, σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός άλλωστε δεν έχει καταφέρει ποτέ κάτι τέτοιο. Αυτό για εμάς αποτελεί ένα ακόμα κίνητρο».

Exit mobile version