ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να παλεύετε και όχι να τα παρατάτε»!

«Γκάζια» από τον Γιάννη Αναστασίου στους παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Να παλεύετε και όχι να τα παρατάτε»!

Οι «πράσινοι» παρουσιάζουν ένα νωθρό πρόσωπο στα τελευταία ματς, με αποκορύφωμα το χθεσινό στη Λεωφόρο. Ο Ελληνας προπονητής είναι δυσαρεστημένος με αυτή την εικόνα, γι’ αυτό και φρόντισε, μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης, στα αποδυτήρια της Λεωφόρου, να «γκαζώσει» τους παίκτες.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι παθαίνετε. Προηγούμαστε 2-0 και αντί να καθαρίσουμε το παιχνίδι, δεν μπαίνουμε καν στο δεύτερο ημίχρονο. Γιατί παρατήσατε το ματς; Δεν έχουμε τέτοιο δικαίωμα», είπε, αρχικά, ο Αναστασίου και συνέχισε:

«Η εύκολη λύση είναι να τα παρατήσετε. Εγώ δεν τα παρατάω. Εχω μάθει να παλεύω. Ετσι πρέπει να είμαστε όλοι στον Παναθηναϊκό. Να παλεύετε και όχι να τα παρατάτε. Πρέπει να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Δεν τα παρατάμε».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.333 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αναστασίου δεν είπε κάτι στη σημερινή προπόνηση, παρά μόνο είχε συνομιλία με τους συνεργάτες του. Αυτό που θέλουν, τώρα, άπαντες στον Παναθηναϊκό είναι να ηρεμήσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής και να επιστρέψουν με διαφορετικό πρόσωπο, προκειμένου  να μη χάσουν και τον στόχο της κατάληψης της δεύτερης θέσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.