Ποδόσφαιρο

«Να παλεύετε και όχι να τα παρατάτε»!

«Γκάζια» από τον Γιάννη Αναστασίου στους παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι «πράσινοι» παρουσιάζουν ένα νωθρό πρόσωπο στα τελευταία ματς, με αποκορύφωμα το χθεσινό στη Λεωφόρο. Ο Ελληνας προπονητής είναι δυσαρεστημένος με αυτή την εικόνα, γι’ αυτό και φρόντισε, μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης, στα αποδυτήρια της Λεωφόρου, να «γκαζώσει» τους παίκτες.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι παθαίνετε. Προηγούμαστε 2-0 και αντί να καθαρίσουμε το παιχνίδι, δεν μπαίνουμε καν στο δεύτερο ημίχρονο. Γιατί παρατήσατε το ματς; Δεν έχουμε τέτοιο δικαίωμα», είπε, αρχικά, ο Αναστασίου και συνέχισε:

«Η εύκολη λύση είναι να τα παρατήσετε. Εγώ δεν τα παρατάω. Εχω μάθει να παλεύω. Ετσι πρέπει να είμαστε όλοι στον Παναθηναϊκό. Να παλεύετε και όχι να τα παρατάτε. Πρέπει να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Δεν τα παρατάμε».

Ο Αναστασίου δεν είπε κάτι στη σημερινή προπόνηση, παρά μόνο είχε συνομιλία με τους συνεργάτες του. Αυτό που θέλουν, τώρα, άπαντες στον Παναθηναϊκό είναι να ηρεμήσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής και να επιστρέψουν με διαφορετικό πρόσωπο, προκειμένου  να μη χάσουν και τον στόχο της κατάληψης της δεύτερης θέσης.

Exit mobile version