ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάει πολύς καιρός

Από το ξεκίνημα της περασμένης σεζόν και την αρχή των πλέι-οφ είχαμε να δούμε τον ΠΑΟ να μετρά τρία παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς νίκη.

Πάει πολύς καιρός

Πάει καιρός που (για το πρωτάθλημα) είδαμε τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να νικήσει για τρεις σερί αγώνες. Επί Αναστασίου σημειώθηκε μονάχα δύο φορές, στο περσινό ξεκίνημα όταν η ομάδα προσπαθούσε να βρει χημεία. Την 2η αγωνιστική έφαγε τρία στη Ν.Σμύρνη και αγχώθηκε υπερβολικά δεχόμενη γκολ από Βέροια (κόντρα στη ροή του αγώνα, μένοντας στο 1-1 στη Λεωφόρο) και τον Πλατανιά (1-1, με τον Ατζαγκούν να ισοφαρίζει λίγο πριν τη λήξη).

Έπρεπε να έρθει το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου στην Ξάνθη για να δεχθεί ξανά τρία γκολ ο ΠΑΟ, όπου γέλασε η οικουμένη με την προσπάθεια της διαιτησίας να νικήσουν οι οικοδεσπότες, ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία αντί του Απόλλωνα του (αφόρητα ενοχλητικού για το “σύστημα”), Βελλή.

Αστείο πέναλτι με αποβολή Κουτρουμπή στα πρώτα λεπτά κι η ομάδα παρέδωσε πνεύμα, προτιμώντας να κρατήσει δυνάμεις για τον ημιτελικό με τον ΟΦΗ, άλλωστε ο κόουτς σ΄ εκείνο το 90λεπτο είχε αφήσει στην Αθήνα τον Πράνιτς και στον πάγκο, Νάνο, Αμπέιντ, “30”, χρίζοντας βασικούς τα παιδιά της u-18 (Αγγελόπουλος, Γιαννιτσάνης, Ρισβάνης).

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.331 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την 1η αγωνιστική των πλέι-οφ (με τον ενθουσιασμό να ξεχειλίζει λόγω κατάκτησης του κυπέλλου 4 μέρες νωρίτερα) το κλαμπ έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο, με τον…Στάθη Ταυλαρίδη να σακατεύει Αμπέιντ, Κλωναρίδη αλλά να βγάζει κανονικά όλο το 90λεπτο, σκοράροντας κιόλας. Το τριφύλλι έχασε με τραυματισμούς Λαγό, Ατζαγκούν και στο τέλος είπε πάλι καλά που δεν έχασε.

Για την 2η αγωνιστική, η ομάδα έφερε 1-1 με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο που έγινε…κρανίου τόπος λόγω του ντου των οπαδών του Δικεφάλου που έφερε την αντίδραση της 13 και την “καμπάνα” του αθλητικού δικαστή. Ο φιλοξενούμενος έβγαλε εγωϊσμό, θέλοντας ρεβάνς της συντριβής στον τελικό και μπόρεσε να μην χάσει από ένα Παναθηναϊκό που δεν είχε φρεσκάδα, αναμενόμενο με Πράνιτς, Νάνο νοκ άουτ και Λαγό, Ατζαγκούν ανέτοιμους. Κρίνοντας τις ειδικές συνθήκες της τελεταίας τριάδας αγώνων βλέπουμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε να κάνει τόσο αρνητικό σερί από το ξεκίνημα της περασμένης περιόδου.

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.