ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ανετα οι Νέοι τον Ολυμπιακό

Με το δεξί άρχισε η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος για την ομάδα Νέων του τριφυλλιού που επιβλήθηκε 16-4 άνετα του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα των αγώνων του Γ’ ομίλου Αττικής.

Ανετα οι Νέοι τον Ολυμπιακό

Στο κολυμβητήριο του Περιστερίου η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη πέρασε σχετικά εύκολα από το εμπόδιο του Ολυμπιακού που κατάφερε να την προβληματίσει μέχρι και τα μέσα του δεύτερου οκταλέπτου. Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα μας να είναι μαχητική και αποτελεσματική σε επίθεση και άμυνα με το σκορ της πρώτης περιόδου (3-0) να δειχνει τη διαφορά διάθεσης ανάμεσα στις 2 ομάδες. Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να μειώσουν σε 4-2, τρία λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου αλλά η ομάδα μας αντέδρασε σωστά σε ένα σημείο καθοριστικό για τη συνέχεια του αγώνα επαναφέροντας τη διαφορά στα τρία τέρματα λίγο πριν το σφυριγμα του διαιτητή.

Στην επανάληψη οι πράσινοι μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν νωρίς τον αγώνα και χωρίς να αφήσουν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο, παίζοντας γρήγορα και αποτελεσματικά αρκετές φορές στην κόντρα, έκαναν ένα επιμέρους σκορ 6-1 διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τη διαφορά των δυο ομάδων. Η τελευταία περίοδος ήταν καθαρά τυπική διαδικασία πλέον,με αρκετές αλλαγές και δοκιμές από τους πάγκους των δυο ομάδων, χωρίς όμως να επιρρεάσει καθόλου το ρυθμό του αγώνα που συνέχισε να είναι καταιγιστικός και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 16-4.

Το Τριφύλλι προελαύνει και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα περάσει πρώτο. Από εκεί και πέρα, ο προπονητής των “πρασίνων”, Μιχάλης Λαζαρίδης ανέφερε: “Η ομάδα μπήκε σοβαρή και πειθαρχημένη. Φέτος στόχος της ομάδας ειναι να βρεθεί στα μετάλλια και απο εκεί και πέρα οτι καλύτερο καταφέρει. Τα παιδιά έχουν μέλλον στο άθλημα και πιστεύω πως μπορούν σταδιακά κάποιοι να προχωρήσουν με υπομονή και σκληρή δουλειά προς την αντρική ομάδα”.
Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-2, 6-1, 5-1
Η σύνθεση για τον Παναθηναϊκό:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λαζαρίδης): Γρηγοριάδης, Μιχαλόπουλος Οικονομίδης, Σαρτζετάκης, Καλογεράκος, Δούκας Μπενέας, Πανταζόπουλος, Χατζηστεφάνου, Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνου, Βαρατάσης, Σκληρός, Λαδάς, Σπυρόπουλος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ