ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπεροκάλ: «Ενθουσιασμένος και ανυπόμονος»

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Τζόσεπ Μαρία Μπεροκάλ, μιλάει στο Euroleague Greece για την κατάκτηση του Κυπέλλου και το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ερυθρό Αστέρα.

Μπεροκάλ: «Ενθουσιασμένος και ανυπόμονος»

Ο βοηθός του Ιβάνοβιτς, δηλώνει ενθουσιασμένος μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και ανυπόμονος για αυτά που θα ακολουθήσουν. Παράλληλα ο Καταλανός που έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους στην καριέρα του, τονίζει πως ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος οργανισμός και προσθέτει πως μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου, το μυαλό πάει στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Euroleague Greece:

«Ο Παναθηναϊκός ήταν μια πρόκληση για μένα. Είχα μεγάλες προσδοκίες από την αρχή της χρονιάς, αφού πρόκειται για έναν τεράστιο οργανισμό σε όλους τους τομείς. Η αρχή, λοιπόν, έγινε με το Κύπελλο! Πλέον είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε έναν από τους στόχους μας για φέτος. Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν ενθουσιασμένος πριν από τον πρώτο μου τελικό στην Ελλάδα. Ενθουσιασμένος και ανυπόμονος! Είμαστε ικανοποιημένοι όμως ξέρουμε πως έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Euroleague».

Για το παιχνίδι που έρχεται στο Βελιγράδι: «Για να τα καταφέρουμε, θα πρέπει να κερδίσουμε μια ομάδα που παίρνει δύναμη από την έδρα της. Τον Ερυθρό Αστέρα. Ξέρουμε τι θα βρούμε στο Βελιγράδι όμως η νίκη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα μας δώσει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε στην Euroleague. Πιστεύω πολύ στην ομάδα. Αυτό που υπάρχει στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή είναι μόνο το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα και όχι το ματς της Άλμπα με τη Μακάμπι (σ.σ. σε περίπτωση νίκης των Γερμανών, ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια ήττας στο Βελιγράδι). Είναι η ευκαιρία μας».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.