ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άρχισε τις συζητήσεις για Μαυρία

Στον Παναθηναϊκός επιθυμούν την παραμονή του Χάρη Μαυρία και για αυτό τον λόγο έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις με την Σάντερλαντ.

Άρχισε τις συζητήσεις για Μαυρία

Οι «πράσινοι» θέλουν να κρατήσουν στην ομάδα τον διεθνή εξτρέμ και έχει αρχίσει η προσπάθεια για την παραμονή του, είτε με νέα μορφή δανεισμού, είτε ως ελεύθερος.

Ο Μαυρίας δεν φαίνεται να υπολογίζεται από την αγγλική ομάδα, αν και έχει έρθει νέος τεχνικός και στο «τριφύλλι» ποντάρουν σε αυτό το γεγονός. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ζητήσει την παραμονή του παίκτη, παρά το γεγονός πως μέχρι τώρα δεν έχει πάρει αρκετές συμμετοχές σε επίσημους αγώνες.

Βέβαια υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνει ο παίκτης προετοιμασία με την Σάντερλαντ και εκεί να αλλάξουν τα δεδομένα, αλλά το σενάριο αυτό δεν είναι σίγουρο.

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 1.366 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εξελίξεις πάνω στο θέμα πάντως δεν αναμένονται σύντομα και η υπόθεση όπως φαίνεται θα «τραβήξει» αρκετά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.