ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο Top 10 ο Παππάς (Video)

Με την τάπα του στον Νεμάνια Ντάγκουμπιτς ο Νίκος Παππάς βρέθηκε στο Νο.6 του Τοπ 10 της τελευταίας αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Στο  Top 10 ο Παππάς (Video)

Ο Νίκος  Παππάς ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στη «Χάλα Πιονίρ».

O  Έλληνας γκαρντ, εντυπωσιάσε με την εμφάνισή του στο παιχνίδι, με αποκορύφωμα την τάπα του στο Νεμάνια  Ντάγκουμπιτς, η οποία του χάρισε την 6η θέση στο Τοπ 10, της τελευταίας αγωνιστικής του Τop 16 της Ευρωλίγκας.

Οι  καλύτερες φάσεις της 14ης αγωνιστικής στο βίντεο που ακολουθεί…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.