ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λυκογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει την υπέρβαση»

Την εκτιμήση του για την πορεία του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα έκανε ο προπονητής του Κολοσσού, Άρης Λυκογιάννης, μιλώντας στο Sport 24 Radio.

Λυκογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει την υπέρβαση»

O Άρης Λυκογιάννης μίλησε στο Sport 24 Radio για τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα και τις πιθανότητες που έχουν οι δύο ομάδες στη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για:

-το «ζευγάρωμα» Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στους «8» της Euroleague:

«Είναι και για τις δύο ομάδες αρκετά δύσκολο, δεν υπάρχει το πλεονέκτημα έδρας. Ο Παναθηναϊκός έχει σαφέστατα δυσκολότερο έργο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Σε μια διαδικασία όπως είναι αυτή, η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί και νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την μικρή υπέρβαση με την πρόκριση στους «8».

Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες πιθανότητες αν και το έργο του δεν είναι εύκολο. Πάντως από τις δύο ομάδες ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες πιθανότητες αρκεί να έχει υγιείς παίκτες».-

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ:

«Ο Παναθηναϊκός παίζει διαφορετικά εντός απ’ ότι εκτός. Νομίζω ότι έχει τύχη να κερδίσει τα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, αλλά θεωρώ δύσκολο να πάρει νίκη εκτός έδρας».

-τον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα:

«Χωρίς τον Σπανούλη ο Ολυμπιακός έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο καθώς η ομάδα προσαρμόστηκε γρήγορα στην απώλεια του. Η Μπαρτσελόνα έχει μικρό προβάδισμα λόγω του πλεονεκτήματος της έδρας.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» στα αργά πόδια των ψηλών της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έχουν πλουραλισμό στο παιχνίδι του και σημαντικό ρόλο θα παίξει ο περιορισμός του Χουέρτας.

Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να παίζει με την απουσία του Σπανούλη, οπότε δεν θα βρεθεί προ εκπλήξεως, όμως σε αυτή την σειρά θα πρέπει να έχει έναν πιο σταθερό Λαφαγέτ, όπως και οι Ντάρντεν, Λοτζέσκι θα πρέπει ν’ ανεβάσουν την απόδοση τους, στην περίπτωση που δεν αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα ο Σπανούλης.

Αν αγωνιστεί, θα δούμε τον Ολυμπιακό όπως είναι όταν τον έχει στην διάθεση του».

– τη διαφορά του Παναθηναϊκού στους εντός έδρας αγώνες από τους εκτός:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια καινούρια ομάδα. Περιφερειακά ο Παναθηναϊκός έχει στηριχτεί σε παίκτες που δεν έχουν πολλά χρόνια σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Είναι ομάδα έδρας και στηρίζεται στον κόσμο της. Θα πρέπει να βοηθήσουν περισσότερο οι παίκτες εμπειρίας όπως οι Διαμαντίδης, Φώτσης, Γκιστ και Μπατίστα.

Το θετικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει άγχος καθώς η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί, οπότε μπορεί το τριφύλλι να διαχειριστεί την κατάσταση και να προσπαθήσει για την υπέρβαση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.