ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν»

Χωρίς φόβο και με μοναδικό στόχο την πρόκριση στο φάιναλ 4 θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ, όπως δήλωσε ο Νίκος Παππάς, κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Μόσχα.

Παππάς: «Να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν»

Ο Έλληνας γκαρντ δηλώνει πως οι «πράσινοι» θα είναι ικανοποιημένοι αν σε δύο εβδομάδες από τώρα είναι στο Final 4 και προσθέτει πως ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν. Παράλληλα μιλάει και για το γεγονός πως η αποστολή της ομάδας αποτελείτε από τρεις παίκτες κάτω των 18 ετών (Χαραλαμπόπουλος, Λούντζης και Παπαγιάννης).

Αναλυτικά τα λόγια του Νίκου Παππά:

«Η ΤΣΣΚΑ δείχνει να υπερτερεί, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θα παλέψουμε και ότι δεν έχουμε τις πιθανότητές μας. Υπό τις συνθήκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή θα είμαστε ικανοποιημένοι αν στο τέλος της σειράς σε δύο εβδομάδες θα έχουμε προκριθεί στο Final 4.

Δεν μας ενδιαφέρει αν θα πάρουμε νίκη στη Μόσχα. Αν θα γυρίσουμε με 2-0 ή με 0-2 ή αν θα προκριθούμε στο πέμπτο παιχνίδι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προκριθούμε στο Final 4. Αυτό είναι το βασικό».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 138.366 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ότι στην ομάδα υπάρχουν τρεις νέοι παίκτες κάτω των 18 χρονών αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτούς ώστε να δείξουν ότι θα στηριχθεί η ομάδα επάνω τους τα επόμενα χρόνια. Είναι μεγάλη και πρωτόγνωρη η εμπειρία που θα πάρουν σε ένα τέτοιο γήπεδο κόντρα σε αυτή την ομάδα.

Αγωνιστικά ξέρουμε ποια είναι η ΤΣΣΚΑ και ειδικά μέσα στην έδρα της πόσο ισχυρή είναι, όμως εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.