ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Fight Show Gods of War στον Τάφο του Ινδού!

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα φιλοξενήσει στις 9 Μαϊου στο κλειστό της Λεωφόρου (Θ.7Α) το μοναδικό Fight Show Gods of War Master Edition και για το λόγο αυτό καλεί τους Εκπροσώπους του Τύπου την Παρασκευή (17/4, 14.00) στον πολυχώρο του Τάφου του Ινδού.

Fight Show Gods of War στον Τάφο του Ινδού!

Στη Συνέντευξη Τύπου θα παραστεί ο Πρόεδρος του Ομίλου, Ηλίας Μιχαλαριάς και ο promoter του Gods of War και εκπρόσωπος της Αρετής Μαστροδούκα στην Ελλάδα, κ. Στέλιος Πολίτης.

Ο Ερασιτέχνης και το υπό ίδρυση τμήμα kick boxing στηρίζει την κορυφαία αυτή διοργάνωση αλλά και την Αρετή Μαστροδούκα σε έναν πραγματικά ιστορικό αγώνα.

Το who is who της Αρετής Μαστροδούκα

Η Αρετή Μαστροδούκα, είναι η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα επαγγελματίας πυγμάχος. Με επαγγελματική κάρτα στο Λονδίνο, κατάφερε πριν από ένα χρόνο να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, να παίξει στην Ελλάδα, δίπλα στους φίλους της και την οικογένεια της τον πρώτο επίσημο επαγγελματικό αγώνα στην Ελλάδα, στο fight show Gods of War 4. Λίγους μήνες μετά, στο Gods of War 5 κατέκτησε τον πρώτο της Παγκόσμιο Τίτλο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας GBU.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τώρα, έφτασε η ώρα να κάνει ακόμα μια πρωτιά για την Ελλάδα και να εκτοξεύσει το όνομα της στην Παγκόσμια κατάταξη. Θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα πυγμάχος που θα αγωνιστεί σε έναν αγώνα των δέκα γύρων, θα διεκδικήσει 3 Παγκόσμιους Τίτλους, κάποιων από των μεγαλύτερων Παγκόσμιων Ομοσπονδιών Επαγγελματικής Πυγμαχίας . Να σημειώσουμε εδώ πως την πρωτιά αυτή δεν κατέχει ουτε Έλληνας Επαγγελματίας Πυγμάχος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...