ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Fight Show Gods of War στον Τάφο του Ινδού!

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα φιλοξενήσει στις 9 Μαϊου στο κλειστό της Λεωφόρου (Θ.7Α) το μοναδικό Fight Show Gods of War Master Edition και για το λόγο αυτό καλεί τους Εκπροσώπους του Τύπου την Παρασκευή (17/4, 14.00) στον πολυχώρο του Τάφου του Ινδού.

Fight Show Gods of War στον Τάφο του Ινδού! | panathinaikos24.gr

Στη Συνέντευξη Τύπου θα παραστεί ο Πρόεδρος του Ομίλου, Ηλίας Μιχαλαριάς και ο promoter του Gods of War και εκπρόσωπος της Αρετής Μαστροδούκα στην Ελλάδα, κ. Στέλιος Πολίτης.

Στο «Π. Γιαννακόπουλος» Ουάιτ, Μέικον και Πέρι (Pics)
Στο «Π. Γιαννακόπουλος» Ουάιτ, Μέικον και Πέρι (Pics) 851 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ερασιτέχνης και το υπό ίδρυση τμήμα kick boxing στηρίζει την κορυφαία αυτή διοργάνωση αλλά και την Αρετή Μαστροδούκα σε έναν πραγματικά ιστορικό αγώνα.

Το who is who της Αρετής Μαστροδούκα

Η Αρετή Μαστροδούκα, είναι η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα επαγγελματίας πυγμάχος. Με επαγγελματική κάρτα στο Λονδίνο, κατάφερε πριν από ένα χρόνο να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, να παίξει στην Ελλάδα, δίπλα στους φίλους της και την οικογένεια της τον πρώτο επίσημο επαγγελματικό αγώνα στην Ελλάδα, στο fight show Gods of War 4. Λίγους μήνες μετά, στο Gods of War 5 κατέκτησε τον πρώτο της Παγκόσμιο Τίτλο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας GBU.

Τώρα, έφτασε η ώρα να κάνει ακόμα μια πρωτιά για την Ελλάδα και να εκτοξεύσει το όνομα της στην Παγκόσμια κατάταξη. Θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα πυγμάχος που θα αγωνιστεί σε έναν αγώνα των δέκα γύρων, θα διεκδικήσει 3 Παγκόσμιους Τίτλους, κάποιων από των μεγαλύτερων Παγκόσμιων Ομοσπονδιών Επαγγελματικής Πυγμαχίας . Να σημειώσουμε εδώ πως την πρωτιά αυτή δεν κατέχει ουτε Έλληνας Επαγγελματίας Πυγμάχος.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close