ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άλλαξαν τα πράγματα

Πριν από μήνες ο Γιάννης Αναστασίου έλεγε πως έχει εμπιστοσύνη στην δουλειά του και δεν νοιάζεται τόσο για μεταγραφές. Η κατάσταση διαφοροποιήθηκε...

Άλλαξαν τα πράγματα

Ο Γιάννης Αναστασίου ανανέωσε ως το 2018 και φρόντισε ν’ ανεβάσει τους στόχους στο μάξιμουμ του χρόνου (πρωτάθλημα/πορεία στην Ευρώπη) αλλά αυτό που φανερώνει την μεγάλη αλλαγή είναι η καταγραφή στην Τύπο της έντονης επιθυμίας του ν’ ανεβάσει η διοίκηση το μεταγραφικό μπάτζετ.

Ο κόουτς καταλαβαίνει ότι πολλοί από τους μικρούς έχουν ακουμπήσει ταβάνι την τελευταία διετία και για να βοηθηθούν περισσότερο επιβάλλεται η έλευση πιο ποιοτικών ποδοσφαιριστών που θα τους στηρίξουν στην περαιτέρω εξέλιξή.

Η σπουδή του «Ολλανδού» να γίνουν μεταγραφές ουσίας δείχνει την διαφοροποίησή του συγκριτικά με πέρσι. Πριν από μήνες περιέγραφε σε συνέντευξη την έκπληξη του Νίκου Νταμπίζα με το που ενημερώθηκε από τον κόουτς πως μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής Αλφάρο ο τελευταίος προτιμούσε να μείνει το ρόστερ ως είχε κι ας γκρίνιαζαν οπαδοί-Τύπος για το «κόλλημα» που είχε φάει με τον Μεντί Αμπέντ θεωρώντας πως ΜΟΝΟ αυτός (απ’ όλους τους χαφ της Γης) κούμπωνε στα πλάνα του! Βλέποντας κι ο ίδιος πως τα «χαρτιά» Μπούι, Ατζαγκούν δεν «τράβηξαν» όπως θα ήθελε, έδωσε εντολή για έλευση αθλητών μεγαλύτερης εμπειρίας που θα βοηθήσουν περισσότερο να κάνει η ομάδα πρωταθλητισμό.

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 1.362 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.