ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο, τιμωρήθηκε το ΤΑΑ Παναθηναϊκός για τα όσα συνέβησαν στον τελευταίο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Κυψέλη.

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του «τριφυλλιού» σε περίπτωση που κερδίσει σήμερα τον ΠΑΟΚ και περάσει στους τελικούς, θα δώσει τον πρώτο αγώνα στην Κυψέλη χωρίς κόσμο.

Μετά την ολιγόλεπτη διακοπή στο τελευταίο παιχνίδι υπήρχε ο φόβος πως θα έρθει και η τιμωρία και αυτό ακριβώς έγινε. Το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ, αποφάσισε ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής στους «πράσινους» και παράλληλα χρηματικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για τα γεγονότα του 3ου ημιτελικού στην Κυψέλη ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.291 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ΤΑΑ ΠΑΟ

Δικάζοντας σήμερα βάσει εγγράφων για τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ  που πραγματοποιήθηκε στις 14-4-2015 και λαμβάνοντας υπ οψιν τις προφορικές εξηγήσεις των εκπροσώπων  του ΤΑΑ ΠΑΟ καθώς και το  απολογητικό υπόμνημα,  το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ έλαβε την εξής απόφαση για τα ΤΑΑ Παναθηναϊκός α)ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής ημέρας και β) χρηματικό πρόστιμο 3.000 για παράβαση του άρθρου 23 β του Ειδικού πειθαρχικού κανονισμού της ΕΣΑΠ

Για το ΤΑΑ ΠΑΟΚ

Δικάζοντας σήμερα βάσει εγγράφων για τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ  που πραγματοποιήθηκε στις 14-4-2015 και λαμβάνοντας υπ οψιν τις προφορικές εξηγήσεις του  πληρεξουσίου δικηγόρου καθώς και την απολογία του εγκαλούμενου teammanagerτου ΤΑΑ  ΠΑΟΚ κ Α.Τζίκα το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ  επέβαλε  α) στον κ Α.Τζίκα  την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους που αγωνίζεται το ΤΑΑ ΠΑΟΚ διαρκείας 2 μηνών και β) στο ΤΑΑ ΠΑΟΚ χρηματικό πρόστιμο 1500 ευρώ  βάσει του άρθρου 46 παρ 1 και παρ 2  του Ειδικού πειθαρχικού κανονισμού της ΕΣΑΠ,:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.