ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ώρα τελικών!

Στη μάχη των τελικών ρίχνεται το «τριφύλλι» που αντιμετωπίζει σήμερα τον Ολυμπιακό, στο κλειστό του Ρέντη (21/4, 17.00, Panathinaikos 24,Novasports 2).

Ώρα τελικών!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα, στο κλειστό του Ρέντη, τον Ολυμπιακό στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους τελικούς της Α1 βόλεϊ γυναικών. Ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες και ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 24/4 στις 18.00 στο κλειστό της Κυψέλης.

Ο Γιώργος Ρούσης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβήματα και οι «πράσινες» είναι έτοιμες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την κατάκτηση του τίτλου.

Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΟΠΕ, με την αρχηγό του Παναθηναϊκού, Ζένια Τσίμα να δηλώνει:

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.019 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Εύχομαι να έχουμε υγεία όλες οι αθλήτριες, να γίνουν εντυπωσιακά παιχνίδια και να παιχθεί ωραίο βόλεϊ στη σειρά των τελικών. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θα το παλέψουμε. Όλο το ζουμί είναι το τέλος και θα τα δώσουμε όλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παίζει ρόλο ο παράγοντας έδρα, αλλά το θέμα είναι τι συγκέντρωση έχεις σε όλα τα ματς. Ξεχνάμε τον τελικό κυπέλλου. Θα παλέψουμε το πρώτο παιχνίδι, γιατί στην έδρα μας έχουμε την συμπαράσταση των οπαδών μας, που νομίζω ότι θα μας σπρώξουν στη νίκη».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Γιώργος Ρούσης ανέφερε:

«Εύχομαι να είναι μια πολύ ωραία σειρά αγώνων, αντάξια των τελικών. Είναι οι καλύτερες ομάδες που μάχονται για τον τίτλο.  Εμείς είμαστε στον τελικό, για πρώτη φορά μετά από καιρό, αλλά η χρονιά δεν έχει τελειώσει για μας. Θέλουμε να προσεγγίσουμε διαφορετικά τα ματς, από ότι κάναμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Ο Ολυμπιακός είναι πιο μπροστά από εμάς, αλλά θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε. Δεν δέχομαι το ρόλο του φαβορί γιατί δεν είμαστε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.