ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μαζί με τον κόσμο μας το πρωτάθλημα»

Ο Τζέιμς Γκιστ σε δηλώσεις του τόνισε ότι θέλει να πανηγυρίσει με τον κόσμο του Παναθηναϊκού το φετινό πρωτάθλημα και γι' αυτό η ομάδα τους χρειάζεται δίπλα της όπως συνήθως.

«Μαζί με τον κόσμο μας το πρωτάθλημα»

Ο Αμερικανός φόργουορντ των «πρασίνων» επεσήμανε για τα παιχνίδια με την ομάδα της Μόσχας, πως ο Παναθηναϊκός πάλεψε όσο μπορούσε τα ματς στην Αθήνα, όμως θα πρέπει να πάρει και μαθήματα για τη συνέχεια της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα Real News:

Για τα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ:

«Τα δώσαμε όλα στα ματς της Αθήνας, όμως είχαμε ήδη εις βάρος μας το 2-0. Παλέψαμε όσο μπορούσαμε, αγωνιστήκαμε σκληρά, ωστόσο δεν τα καταφέραμε. Το σίγουρο είναι ότι μαθαίνουμε από τα λάθη μας, είμαστε μεγάλη ομάδα, σηκώνουμε το κεφάλι και κοιτάμε μπροστά».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού:

«Τι να πει κανείς γι’ αυτόν τον κόσμο! Είναι μοναδικός και το συναίσθημα απίστευτο. Μας λατρεύουν και τους λατρεύουμε, τους ευχαριστούμε για την θερμή συμπαράσταση, είναι πάντα ο έκτος παίκτης μας. Ακόμη κι όταν είμαστε πίσω στο σκορ χειροκροτούν και ζητωκραυγάζουν.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 26.809 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέτοιους οπαδούς δεν τους συναντάς εύκολα αλλού. Το μόνο που θέλω να τους πω είναι ότι τους θέλουμε πάντοτε πλάι μας, για να παλέψουμε και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.