Ποδόσφαιρο

Προθεσμία ο Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω του δικηγόρου του, ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την κατηγορίας ως διευθυντής της «εγκληματικής οργάνωσης».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έδωσε το “παρών” στην Ευελπίδων, ζητώντας άδεια από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, να παρευρεθεί μόνο ο δικηγόρος του.  “Δεν θέλω να πλήξω την εικόνα μου”, ήταν η δικαιολογία του Μαρινάκη.  Εκ μέρους του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο κ. Δημακόπουλος ζήτησε από τον Γιώργο Ανδρέαδη να μην παραστεί σήμερα ο πελάτης του στην Ευελπίδων, επικαλούμενος λόγους αρνητικής δημοσιότητας λόγω των media που τον περιμένουν στο χώρο των δικαστηρίων, προκειμένου να μην πληγεί η δημόσια εικόνα του.

Ο εκπρόσωπος του κατηγορούμενου για σύσταση της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί ο πελάτης του, κάτι το οποίο έγινε από τον Γιώργο Ανδρεάδη. Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, κατ΄ εξαίρεσιν, παρέδωσε στον κ. Δημακόπουλο το κατηγορητήριο. Ο συνήγορος του κ. Μαρινάκη, για λογαριασμό του πελάτη του, πήρε προθεσμία ως τις αρχές Ιουνίου, οπότε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πρέπει να παραστεί στο γραφείο του ανακριτή για να απολογηθεί.

Exit mobile version