ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Και η Άντερλεχτ για Καρέλη

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «voetbalkrant.com», η Άντερλεχτ «τσέκαρε» τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Νίκο Καρέλη, στο ματς των «πράσινων» με την Ξάνθη το προηγούμενο Σάββατο στη Λεωφόρο.

Και η Άντερλεχτ για Καρέλη

Ο Νίκος Καρέλης έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις «μετοχές» του, με τις εμφανίσεις που κάνει φέτος και τα γκολ που έχει πετύχει. Καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ρεπορτάζ, για το ενδιαφέρον διαφόρων ξένων συλλόγων για τον Ηρακλειώτη φορ, με την Άντερλεχτ να είναι αυτή που φέρεται να έχει βάλει στο «στόχαστρό» της, τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «voetbalkrant.com», σκάουτερ των Βέλγων, βρέθηκε το Σάββατο στη Λεωφόρο, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον Καρέλη, αλλά και τον Γούτα της Θρακιώτικης ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση, το όνομα του Νίκου Καρέλη θα απασχολήσει τα… ρεπορτάζ, για αρκετό καιρό, ωστόσο ο παίκτης έχει συμβόλαιο με το «τριφύλλι» και μόνο με μια πραγματικά καλή και δελεαστική οικονομικά, πρόταση, οι «πράσινοι» θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.238 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.