ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

«Όλοι κοντά στον Ερασιτέχνη»

Ο Σύνδεσμος φίλων Παναθηναϊκού, από το Άργος, εξέδωσε ανακοίνωση συσπείρωσης του κόσμου της ομάδας όσον αφορά τον Ερασιτέχνη, δίνοντας συγχαρητήρια στους αθλητές τοξοβολίας του «τριφυλλιού», για την παρουσία τους στους αγώνες του Σαββατοκύριακου.

«Όλοι κοντά στον Ερασιτέχνη»

Αναλυτικά:

«Το σαββατοκύριακο 25/26 Απριλίου διοργανώθηκε στην περιοχή μας αγώνας Τοξοβολίας Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου με την παρουσία επταμελούς ομάδας από τον Α.Ο. Αντιπροσωπεία του συνδέσμου βρέθηκε στο χώρο του αγώνα και τις δυο ήμερες για να συμπαρασταθεί στις προσπάθειες των αθλητών μας γιατί όπου κι αν αγωνίζεται το Τριφύλλι, σε όποιο άθλημα, χρέος μας είναι να βρισκόμαστε εκεί.

Η κουβέντα με τους αθλητές μας και ειδικά γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη στο να ενεργοποιηθεί ακόμα περισσότερος κόσμος γύρω από τον Α.Ο. ώστε να βοηθηθούν ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια που κάνουν για να φτάσουμε πάλι στην κορυφή.

Σε ένα άθλημα το όποιο δεν έχει την προβολή άλλων, η προσπάθεια όλων όσων ασχολούνται με το τμήμα είναι πραγματικά συγκινητική, καθώς με τα λίγα μέσα που διαθέτουν αλλά πάνω απ όλα με την μαχητική τους ψυχή είναι σίγουρο πως το τμήμα θα φτάσει σύντομα εκεί που του αξίζει.

Μόνο και μόνο το πείσμα και το πάθος που δείχνουν αυτά τα παιδιά μας κάνει να νιώθουμε σίγουροι πως η κορυφή βρίσκεται πολύ κοντά. Προβλήματα πολλά, ειδικά από την ομοσπονδία αλλά και από τα αλλά σωματεία που βλέπουν τον Παναθηναϊκό σαν απειλή και προσπαθούν με κάθε τρόπο να βάλουν εμπόδια στην ανοδική πορεία του τμήματος.

Πραγματικά αυτά που μάθαμε κάνουν την ΕΠΟ να μοιάζει παιδική χαρά μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν στο άθλημα της Τοξοβολίας από τη συγκεκριμένη ομοσπονδία. Μόνο κόμπλεξ δείχνει αυτό και φόβο για τον σύλλογο και την προσπάθεια που γίνεται και που αρχίζει να αποδίδει.

Πολλά συγχαρητήρια στη Μαρία Πρέκα για το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Β γυναικών Ολυμπιακού Τόξου και στον Θανάση Τσελεμπανη για το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Α έφηβων Σύνθετου Τόξου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια όμως σε όλους τους αθλητές μας που έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν και πάλεψαν και στον αγώνα αυτό και τους ευχαριστούμε γι αυτή τους την προσπάθεια. Να είναι γεροί και να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους, προσωπικούς αλλά και ομαδικούς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ