Ερασιτέχνης

Σε ρυθμούς Final 4

Σε ρυθμούς Final 4 κινούνται όλοι στον Παναθηναϊκό, με την ομάδα να αναχωρεί την Πέμπτη (7/5) για το Καρπενήσι όπου θα αντιμετωπίσει τον Υδραϊκό την Παρασκευή στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο ανδρών.

Με την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος να έχει τελειώσει, όλοι στο «τριφύλλι» κοιτάνε τώρα το Κύπελλο και την πρόκριση στον τελικό για πρώτη φορά μετά το 1984.

Όπως είπαμε αντίπαλος των «πρασίνων» στον ημιτελικό θα είναι ο Υδραϊκός, ενώ στο άλλο παιχνίδι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Το «τριφύλλι» θα έχει στο πλευρό της αρκετούς φιλάθλους που θα ταξιδέψουν μαζί της καθώς έχουν παραχωρηθεί 30 ονομαστικές προσκλήσεις για κάθε αγωνιστική ημέρα στους τέσσερεις συμμετέχοντες, ενώ αρκετός φίλαθλος κόσμος αναμένεται να παρακολουθήσει τη διοργάνωση από κοντά, με όλες τις υπόλοιπες προσκλήσεις να δίνονται σε συλλόγους και σχολεία της περιοχής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης:

Παρασκευή 8 Μαίου Α’ Ημιτελικός: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Υδραϊκός Ν.Ο. 17:30 Β’ Ημιτελικός: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – ΠΑΟΚ 19:00 Σάββατο 9 Μαίου Τελικός: 19:00

Exit mobile version