ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κοσμογυρισμένος ο Βέλλιος

Ο πρώην φορ του Ηρακλή αρέσει σε Φύσσα-Βόκολο με τον νεαρό φορ να είναι στα πλάνα εδώ και μια τριετία...

Κοσμογυρισμένος ο Βέλλιος

Ο Απόστολος Βέλλιος είναι στη λίστα των ονομάτων που εξετάζουν Φύσσας-Βόκολος για αντι-Καρέλη εάν κι εφόσον ο νεαρός φορ αποχωριστεί την πράσινη φανέλα.

Ο 23χρονος παρά την ηλικία του είναι κοσμογυρισμένος (Αγγλία, Βέλγιο, Δανία) ενώ η θητεία του σε λίγκες της Βόρειας Ευρώπης θεωρητικά προεξοφλεί ότι το κορμί του θα είναι καλοπροπονημένο.

Με ύψος 1.91, σε άριστη ηλικία και με πλούσιες παραστάσεις από την θητεία του στην Πρέμιερ Λιγκ (υπήρξε συμπαίκτης με τον Λουίς Σαχά, τον Γιακούμπου Αγιεγκμπένι, τον Μαρουάν Φελαϊνί, του Μικέλ Αρτέτα, του Κέβιν Μιραλάς, του Λάντον Ντόνοβαν) ο πρώην στράικερ του Ηρακλή μπορεί ν’ αποτελέσει μια καλή εναλλακτική λύση πίσω από τον Μάρκους Μπεργκ. Βέβαια δεν σκοράρει πολύ (ατομικό του ρεκόρ τα… τρία τέρματα που πέτυχε με τα “ζαχαρωτά” την σεζόν 2011-2012) αλλά αν γυρίσει στην πατρίδα μπορεί να αναγεννηθεί, στο κάτω-κάτω ο Παναθηναϊκός έχει παράδοση πετυχημένων επαναπατρισμών για πατριωτάκια της διασποράς (Δημήτρης Παπαδόπουλος, Βίκτωρ Κλωναρίδης, Νίκος Καρέλης).

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.331 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.