ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Νίνης, ο πιο νεαρός σκόρερ της Εθνικής (vid)

Σαν σήμερα το 2008, ο νεαρός τότε παίκτης του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Νίνης σημειώνε ένα σημαντικό ρεκόρ στην καριέρα του.

Νίνης, ο πιο νεαρός σκόρερ της Εθνικής (vid)

Ο Σωτήρης Νίνης στο πρώτο του παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδος πέτυχε ένα σπουδαίο ρεκόρ. Συγκεκριμένα, ο «ελ νίνιο» το 2008 στο ματς της Εθνικής κόντρα στην Κύπρο έγραψε ιστορία, καθώς με το γκολ που σημείωσε στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, έγινε ο πιο νέος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, σε ηλικία  μόλις 18 ετών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.