ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κάντο όπως πέρυσι…

Να ξορκίσει… τον κακό του δαίμονα, θέλει σήμερα ο Παναθηναϊκός, απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη (18:15, panathinaikos24.gr,NS2), ούτως ώστε να ξεκινήσει με το δεξί, τα play offs της Σούπερ Λιγκ. Χωρίς νίκη με τους Αρκάδες από τα περσινά play offs ο Παναθηναϊκός.

Κάντο όπως πέρυσι…

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για… πόλεμο και αρχίζει με τη μάχη στην Τρίπολη, ματς που ανάλογα με το τελικό αποτέλεσμα, μπορεί να είναι και κομβικό για τη συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Αναστασίου, παρά τις πολλές απουσίες, θα έχει στην αποστολή τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Ο Αστέρας στην έδρα του είναι πολύ δυνατός, όντας αήττητος στο «Θ. Κολοκοτρώνης» σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ωστόσο οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη, η οποία αν έρθει μπορεί να δώσει ισχυρό προβάδισμα, δεδομένου ότι ξεκινούν με δύο βαθμούς (όσους και ο ΠΑΟΚ), σε σχέση με τον έναν βαθμό του Αστέρα.

Έκπληξη με Κουτρουμπή;

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.556 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα από το «πράσινο» στρατόπεδο, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει τον Γιώργο Κουτρουμπή στο βασικό σχήμα, αλλά όχι στο κέντρο της άμυνας, αλλά στη μεσαία γραμμή.

Ο «Ολλανδός» θέλει να δώσει ύψος στο κέντρο του, στην υποδοχή της πρώτης μπάλας, έχοντας διαβάσει το παιχνίδι των Αρκάδων, γνωρίζοντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους.

Όσον αφορά την υπόλοιπη ενδεκάδα, ο Στιλ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ και Νάνο, η τετράδα της άμυνας, Κουτρουμπής (αμυντικό χαφ), Λαγός και Ζέκα εσωτερικοί μέσοι,  ο Σωτήρης Νίνης σε ελεύθερο ρόλο και οι Καρέλης-Κλωναρίδης στην επίθεση.

Ο Μπεργκ ταλαιπωρήθηκε από μια γαστρεντερίτιδα, ωστόσο έκανε αγώνα δρόμου και μπόρεσε να μπει στο… τσακ στην αποστολή, ωστόσο δεν αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, όπως είναι λογικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.