ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όχι σε Ντάλας, σκέφτεται Παναθηναϊκό!

Ο Μίκαελ Εσιέν είπε όχι σε πρόταση του Ντάλας, ενώ φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Όχι σε Ντάλας, σκέφτεται Παναθηναϊκό!

Ο Γκάνεζος αμυντικός χαφ, Μίκαελ Εσιέν, είναι ο νούμερο ένα στόχος του Παναθηναϊκού για την θέση του αμυντικού χαφ. Οι πράσινοι έχουν κάνει την πρόταση τους, που είναι αρκετά ικανοποιητική και περιμένουν την απάντηση του ποδοσφαιριστή από μέρα σε μέρα.

Όπως αναφέρουν ιστοσελίδες στην Αφρική, ο Εσιέν έχει αρνηθεί ήδη μια πρόταση από το MLS και συγκεκριμένα από την FC Ntallas και περιμένει μια ακόμα από το πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών και συγκεκριμένα την ομάδα του Orlando στην οποία αγωνίζεται και ο πρώην συμπαίκτης του, ο Κακά.

Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετές πιθανότητες, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο, από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.036 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.