ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προχωράει για Βέμερ!

Ο Γερμανός δεξιός μπακ, Γιενς Βέμερ, συγκεντρώνει τις προτιμήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και έρχονται σύντομα εξελίξεις.

Προχωράει για Βέμερ!

Ο 29χρονος άσος της Πάτερμπορν φαίνεται πως θα είναι, εκτός απροόπτου, ο επόμενος δεξιός οπισθοφύλακας του «τριφυλλιού», καθώς κερδίζει πόντους από τον Λιζόν του Αγιαξ. Αλλωστε, ο ίδιος νωρίτερα, με δηλώσεις του στο kicker επιβεβαίωσε τις επαφές και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα έρθει στην Αθήνα για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Πρόκειται για έναν παίκτη που είναι ισορροπημένος αμυντικά και επιθετικά. Του αρέσει περισσότερο να… φυλάει τα νώτα του, παρά να βγαίνει μπροστά (σ.σ. σε αντίθεση με τον Λιζόν που είναι επιθετικογενής μπακ) και είναι πειθαρχημένος τακτικά. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τον έχουν παρακολουθήσει και από κοντά και το πράσινο φως άναψε.

Σύντομα, λοιπόν, θα υπάρξουν εξελίξεις με τον Βέμερ, ο οποίος θα έρθει στην Αθήνα και αν συμφωνήσει θα υπογράψει συμβόλαιο.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.455 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.