ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κορυφαίοι οι Καρέλης και Ταυλαρίδης

Στους κορυφαίους της σεζόν ψηφίστηκαν οι Στάθης Ταυλαρίδης και Νίκος Καρέλης και μίλησαν για τη βράβευσή τους.

Κορυφαίοι οι Καρέλης και Ταυλαρίδης

Πολλές οι διακρίσεις για την ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς εκτός από τον Γιάννη Αναστασίου που ανακηρύχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς 2014-15 και δύο παίκτες των «πρασίνων» διακρίθηκαν στα βραβεία της σεζόν.

Συγκεκριμένα οι  Στάθης Ταυλαρίδης και Νίκος Καρέλης συμπεριλήφθηκαν στους κορυφαίους παίκτες της φετινής χρονιάς. Ο πρώτος συγκαταλέχθηκε  στους κορυφαίους αμυντικούς τόσο για τις εμφανίσεις του με τον Ατρόμητο στο α’ μισό του πρωταθλήματος, όσο και για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό στον β’ γύρο.

Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Καρέλης, με την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους επιθετικούς του πρωταθλήματος.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στάθης Ταυλαρίδης: «Ξεκίνησα τη σεζόν στον Ατρόμητο, συνεχίζω στον Παναθηναϊκό. Σίγουρα είμαι αρκετά ικανοποιημένος για όλη αυτή την προσπάθεια που δεν πάει χαμένη εδώ και χρόνια. Δουλεύω πολύ σκληρά και όποιος δουλεύει σκληρά και έχει χαμηλά το κεφάλι στο τέλος δικαιώνεται. Αφιερώνω το βραβείο στα δύο κορίτσια μου και στους γονείς μου».

Νίκος Καρέλης: «Πολύ χαρούμενος για αυτό το βραβείο, ευχαριστώ πολύ όσους με ψήφισαν αλλά και τον προπονητή, την ομάδα και όλους όσους με βοήθησαν να πάρω το βραβείο. Έχω δουλέψει σκληρά και με έχουν βοηθήσει οι προπονητές μου για να μπορώ να βοηθώ περισσότερο την ομάδα μου μέσα στο γήπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.