ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Χωρίς αλλαγές η Α1 γυναικών

Η ΕΟΠΕ αποφάσισε μετά από συνεδρίαση πως το σύστημα διεξαγωγής θα παραμείνει το ίδιο, για την Α1 γυναικών, ενώ θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην αντίστοιχη κατηγορία των ανδρών.

Χωρίς αλλαγές η Α1 γυναικών

Τις βάσεις για αλλαγές στην Α2 βόλεϊ ανδρών βάζει η ΕΟΠΕ, καθώς εγκρίθηκε επί της αρχής η δημιουργία της Pre League.

Στο σημερινό συμβούλιο η Ομοσπονδία ενέκρινε την προσθήκη μιας κατηγορίας, με στόχο να ανέβει το επίπεδο στην Α2 και κατ επέκταση στην Volleyleague.

Βέβαια, για να γίνει πράξη θα πρέπει να ξεπεραστούν διαδικαστικά ζητήματα για τη λειτουργία της. Εφόσον γίνει αυτό θα αποφασιστούν οι όροι και οι λεπτομέρειες του πρωταθλήματος στην επόμενη συνεδρίαση.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.278 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά στην Α1 γυναικών δεν θα υπάρξουν αλλαγές. Η έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου, ενώ ο πρωταθλητής θα έχει γίνει γνωστός μέχρι τις 27 Απριλίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.