ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Nίκη την Κυριακή για να τελειώνουμε»

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του και ζήτησε νίκη την Κυριακή για να τελειώσει η υπόθεση της πρωτιάς στα πλέι οφ.

Αναστασίου: «Nίκη την Κυριακή για να τελειώνουμε»

Αμέσως μετά το φινάλε ο προπονητής του τριφυλλιού, μίλησε στη Nova για το σαφέστατο προβάδισμα που έχει ο Παναθηναϊκός, ενώ τόνισε πως με προσοχή την Κυριακή στη Λεωφόρο, όλα θα τελειώσουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μετά τη νίκη σήμερα και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα νομίζω ότι έχουμε ένα προβάδισμα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, θέλει μεγάλη προσοχή και πάμε στο ματς της Κυριακής. Εκεί με μια νίκη πιστεύω ότι θα τελειώσουμε οριστικά. Σήμερα είχαμε ευκαιρίες, καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε μια από αυτές…

Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσε λίγο ο ΠΑΟΚ, γυρίζαμε τη μπάλα πίσω και επιτρέψαμε να νιώσουμε αυτή την πίεση, όμως στη συνέχεια κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, είχαμε περισσότερες δυνάμεις και δείξαμε ότι ήμασταν η ομάδα που το ήθελε περισσότερο».

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 1.076 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.