ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Μεγάλο βήμα για την πρωτιά»

Μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, χαρακτήρισε τη νίκη επί του Δικεφάλου, ο Γιάννης Αναστασίου, στη συνέντευξη Τύπου.

Αναστασίου: «Μεγάλο βήμα για την πρωτιά»

Τα στοιχεία που έδωσαν μια σημαντική νίκη στο τριφύλλι, ανέλυσε ο Γιάννης Αναστασίου, ξεκαθαρίζοντας πως το ματς της Κυριακής θα είναι διαφορετικό και απαιτείται ίδια σοβαρότητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν το τρίτο ματς σε μια εβδομάδα. Αρκετά επίπονο για τους παίκτες. Εμείς ξέραμε πως με θετικό αποτέλεσμα θα κάναμε το μεγαλύτερο βήμα για την πρώτη θέση. Πιστεύω ελέγξαμε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά δεν μας απείλησε ουσιαστικά.

Εμείς πετύχαμε ένα γκολ, στο τέλος του ημιχρόνου και πήραμε το πλεονέκτημα. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε την εστία μας, ενώ εμείς είχαμε ευκαιρία να βάλουμε άλλο ένα γκολ, στη φάση του Μπεργκ, για να καθαρίσουμε το παιχνίδι». 

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 1.389 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το παιχνίδι της Κυριακής, είπε: «Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε προσοχή. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και θα είναι δύσκολο, όπως και το σημερινό».

Για το που κρίθηκε ο αγώνας: «Εμείς έχουμε καλή φυσικά κατάσταση, είχαμε καλή κυκλοφορία, ηρεμία και αυτό μας έδωσε πλεονέκτημα έναντι του ΠΑΟΚ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.