ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διπλή χαρά για τον Ταυλαρίδη

Ο Στάθης Ταυλαρίδης σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα της Τούμπας και είχε δύο λόγους για να το χαρεί.

Διπλή χαρά για τον Ταυλαρίδη

Ο στόπερ των πρασίνων είχε βρεθεί δύο φορές κοντά στην μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ, αλλά τελευταία στιγμή και στις δύο περιπτώσεις ο «δικέφαλος» απέσυρε το ενδιαφέρον του.

Η πρώτη περίοδος που υπήρξε ενδιαφέρον ήταν το Μάιο του 2012 όταν έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ και η δεύτερη το καλοκαίρι του 2013.

Αυτό ήταν κάτι που ενόχλησε τον Ταυλαρίδη, οποίος έλεγε χαρακτηριστικά μετά το παιχνίδι: «Δύο φορές μου είπαν από τον ΠΑΟΚ ότι με θέλουν. Κάναμε συζητήσεις αλλά και τις δύο φορές για κάποιο λόγο ξαφνικά απέσυραν το ενδιαφέρον γιατί δεν τους έκανα. Δύο φορές»

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.031 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.