ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Από Δευτέρα ο Εσιέν

Μετά το Σαββατοκύριακο όπου και τελειώνουν οι υποχρεώσεις του Μικαέλ Εσιέν με τη Μίλαν, αναμένεται να αφιχθεί στην Ελλάδα ο Γκανέζος άσος.

Από Δευτέρα ο Εσιέν

Από Δευτέρα αναμένεται στην Ελλάδα ο Εσιέν, καθώς η Μίλαν θα του δώσει την άδεια να έρθει στη χώρα μας να οριστικοποιήσει την μεταγραφή, μετά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Η στασιμότητα που υπάρχει στο θέμα του Γκανέζου, δεν προκαλεί κάποια ανησυχία αφού όπως είναι λογικό και επόμενο, οι υποχρεώσεις της Μίλαν στο Καμπιονάτο «κράτησαν» τον Εσιέν στο Μιλάνο.  Οι «ροσονέρι» αναμένεται να του δώσουν την άδεια από Δευτέρα και ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να οριστικοποιήσει το deal με τον Παναθηναϊκό.

Δεν «απειλούν» Λέστερ και Έβερτον

Τα δημοσιεύματα από την Αγγλία έβαλαν μετά τη Λέστερ έβαλαν και την Έβερτον στο «κόλπο», κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον προς τον Εσιέν. Ωστόσο το γεγονός πως και οι δύο αυτές ομάδες δεν θα αγωνίζονται στα Ευρωπαϊκά κύπελλα του χρόνου, απομακρύνει κάθε πιθανότητα, προσέγγισης του Γκανέζου, ο οποίος δεδομένα θέλει ομάδα που να αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.038 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.