ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Στο ίδιο μοτίβο»

Να έχουν την ίδια συγκέντρωση και το ίδιο πνεύμα, θέλει από τους παίκτες του ο Γιάννης Αναστασίου ενόψει της αναμέτρησης την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ, στην Λεωφόρο.

Αναστασίου: «Στο ίδιο μοτίβο»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» γνωρίζει πως η ομάδα είναι πολύ κοντά στο να κλειδώσει την πρώτη θέση και μαθηματικά, αλλά ζητάει την απαραίτητη συγκέντρωση, ώστε να συμβεί αυτό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

Είναι εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι, συγκριτικά με αυτό της Τετάρτης;

«Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο πνεύμα, την ίδια φιλοσοφία, να έχουμε την ίδια συγκέντρωση. Το εύκολο είναι να χαλαρώσεις. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι, στο ίδιο μοτίβο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, που πληγώθηκε μετά το αποτέλεσμα της Τετάρτης και θα έχει τελείως διαφορετική εικόνα την Κυριακή».

-Που θεωρείτε πως θα κριθεί το ματς;

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 1.355 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Στην υπομονή και στο κατά πόσο θα αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες. Στην Λεωφόρο παίζουμε διαφορετικά. Πρέπει να διεκδικήσουμε σωστά το ματς, όπως έχουμε κάνει απ’ την αρχή των πλέι οφ. Τα παιδιά θα είναι συγκεντρωμένα, θα ακολουθήσουν τις οδηγίες. Εμείς πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο που θα έχουμε και αν αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε, θα έχουμε πλεονέκτημα».

-Έχει τελειώσει η πρώτη θέση;

«Είμαστε κοντά αλλά θέλει προσήλωση και συγκέντρωση. Είναι πολύ κοντά τα παιχνίδια και με ένα αποτέλεσμα τα πάντα μπορεί να ανατραπούν. Για μας είναι σα να ξεκινάμε απ’ το μηδέν. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί κι αυτοί που πρέπει για να πάρουμε το παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.