ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θέλουμε το πρωτάθλημα του χρόνου»

Ο στόχος του Παναθηναϊκού για την επόμενη χρονιά, πρέπει να είναι το πρωτάθλημα και μόνο αυτό, σύμφωνα με τον Στάθη Ταυλαρίδη, ενώ για το χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως ήθελαν στο «τριφύλλι» να «καθαρίσουν» το ματς από νωρίς.

«Θέλουμε το πρωτάθλημα του χρόνου»

Αναλυτικά όσα είπε ο Στάθης Ταυλαρίδης:

«Τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν είχαμε πάει πάρα πολύ καλά, συνολικά σαν ομάδα. Από ‘κει και πέρα ανασυνταχθήκαμε, δουλέψαμε πολύ σκληρά και στα playoffs δείξαμε το καλό μας πρόσωπο. Θέλαμε από την αρχή να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ο στόχος μας, που ήταν η πρώτη θέση στα playoffs, κάτι που καταφέραμε, παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.052 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε μέσα και θέλαμε να τελειώσουμε από νωρίς το παιχνίδι. Παίξαμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, κάναμε αρκετές ευκαιρίες και ευτυχήσαμε να σκοράρουμε δύο νωρίς και ουσιαστικά να τελειώσει εκεί το παιχνίδι».

Για τη συνέχεια των πλέι οφ:

«Είμαστε Παναθηναϊκός. Στόχος είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την Τετάρτη, απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Θα μπούμε μέσα να παίξουμε. Θα τα δώσουμε όλα να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας».

Για το αν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος ο στόχος της επόμενης σεζόν:

«Όλοι αυτό θέλουμε. Σίγουρα με τις κατάλληλες συνθήκες και τις κατάλληλες προσθήκες που θα έρθουν το καλοκαίρι ελπίζουμε να χτίσουμε μία πολύ καλή ομάδα και να πετύχουμε όλους τους στόχους».

Για την δική του κατάσταση:

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Εγώ έχω ένα πλεονέκτημα. Αγαπάω πολύ την προπόνηση. Μου αρέσει και όταν προπονείσαι σκληρά, τα αποτελέσματα δεν αργούν να έρθουν. Αυτό φαίνεται και στο γήπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.