ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά»

Ο Στάθης Ταυλαρίδης μίλησε στον «Sport24 Radio 103,3», για τους στόχους του Παναθηναϊκού την επόμενη χρονιά, με τον αμυντικό του «τριφυλλιού», να στέκεται στο γεγονός πως η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη στα προκριματικά.

«Να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά»

Παράλληλα έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου την επόμενη περίοδο, κάτι που οφείλεται και στις συνθήκες που θα διαμορφωθούν, όσον αφορά γενικά το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στάθης Ταυλαρίδης στον «Sport24 Radio 103,3»:

Για το τι άλλαξε και ο Παναθηναϊκός παρουσίασε αυτή την εικόνα στα πλέι οφ: 

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η αλήθεια είναι ότι σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια βρεθήκαμε σε καλύτερη κατάσταση από τις άλλες ομάδες. Στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Καθίσαμε και συζητήσαμε μεταξύ μας και παρουσιάσαμε αυτή την εικόνα».

Για το κλειδί της εικόνας του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ: 

«Είναι η συσπείρωση της ομάδας την κατάλληλη στιγμή. Μέσα από την ποιότητα που έχει ο καθένας ξεχωριστά βγήκε αυτό το ωραίο θέαμα».

Για τον απολογισμό της χρονιάς και τους στόχους της επόμενης: 

«Δεν μου αρέσει να μοιρολατρώ. Μπορούσαμε να καταφέρουμε περισσότερα πράγματα. Κοιτάμε μπροστά. Πιστεύω ότι με τις κατάλληλες συνθήκες που θα διαμορφωθούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις προσθήκες που θα γίνουν να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε μία καλή πορεία στην Ευρώπη».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα για να έχει καλύτερη εικόνα στην Ευρώπη:

«Μην ξεχνάμε που βρισκόταν η ομάδα πριν δύο χρόνια. Υπάρχουν νεαροί παίκτες που μέρα με τη μέρα βελτιώνονται. Όλο το μέλλον είναι μπροστά τους αλλά χρειάζεται σκληρή δουλειά. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται και το μικρό διάστημα διακοπών: 

«Οι διοικούντες κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και να είναι πιο έτοιμο το ρόστερ της εκείνη την περίοδο. Θα έχουμε 20 μέρες άδεια για να ξεκουραστούμε. Ο καθένας θα κοιτάξει τον εαυτό του για να ξεκουραστεί όσο το δυνατόν περισσότερο».

Για το σημαντικότερο παιχνίδι στη σειρά των πλέι οφ: 

«Το πιο σημαντικό ήταν το πρώτο παιχνίδι με τον Αστέρα. Μας έδωσε ψυχολογία και εμείς θέλαμε από την αρχή να βγούμε πρώτοι. Όταν κάνεις μία τέτοια νίκη αυξάνεται η αυτοπεποίθηση της ομάδας».

Για τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα του Παναθηναϊκού: 

«Ως μειονέκτημα θα έλεγα την απειρία γιατί η ομάδα δεν είχε πολλούς έμπειρους παίκτες. Από εκεί και πέρα υπάρχει ομοιογένεια. Ο ένας γνωρίζει το παιχνίδι του άλλου και βρισκόμαστε με κλειστά μάτια μέσα στο γήπεδο».

Για την επικείμενη μεταγραφή του Εσιέν: 

«Έχουν ειπωθεί κάποια πράγματα. Μακάρι να έρθει και να παίξει στην ομάδα. Τον έχω αντιμετωπίσει και ως αντίπαλο όταν παίζαμε στην Γαλλία. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και εάν δεν έχει προβλήματα θα βοηθήσει πάρα πολύ».

Για το τι πρέπει να γίνει ώστε ο Παναθηναϊκός να διεκδικήσει το πρωτάθλημα του χρόνου: 

«Το πιο σημαντικό είναι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για την κριτική που του ασκήθηκε όταν έγινε η μεταγραφή του: 

«Για μένα ειπώθηκαν πολλά όταν ήρθα στην ομάδα. Ότι δεν έχω καλή τεχνική, ότι είμαι αργός και άλλα τέτοια. Προσπαθώ να τους απαντώ μέσα στο γήπεδο. Στεναχωριέμαι μετά τις ήττες. Προβληματίζομαι πάρα πολύ. Στα παιχνίδια με τη Βέροια και τον Αστέρα Τρίπολης δεν είχα καλή απόδοση. Μίλησα με τον κ. Φος και πειραματίζομαι πάνω στην προπόνηση για το πως μπορώ να γίνω καλύτερος. Με τον Γκόρντον παιχνίδι με το παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι. Στα πλέι οφ δεν χρειαζόταν καν να μιλάμε το κάναμε με τα μάτια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.