ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εσιέν: «Εύκολη απόφαση για μένα»

Ο Μίκαελ Εσιέν έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού και αποκάλυψε πως η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τζιμπρίλ Σισέ έπαιξε τον ρόλο της.

Εσιέν: «Εύκολη απόφαση για μένα»

Ο Γκανέζος μέσος ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και αφού αναφέρθηκε στην υποδοχή του κόσμου, μίλησε για τον ευρωπαϊκό στόχο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν πολύ εύκολη απόφαση για μένα να έρθω στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω καλά την ομάδα, είχα και κάποιο φίλο που με ενημέρωσε για τον Παναθηναϊκό. Μίλησα και τηλεφωνικά με τον Τζιμπρίλ Σισέ ο οποίος με παρότρυνε να έρθω». 

Για την υποδοχή: «Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.941 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους στόχους της ομάδας: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να επιστρέψει στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.