ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σούρπης: «Ημέρα γιορτής και μεταλαμπάδευσης της Παναθηναϊκής ιδέας…»

Ως ημέρα γιορτής και μεταλαμπάδευσης της Παναθηναϊκής ιδέας, χαρακτήρισε τη σημερινή επέτειο του «Έπους του Γουέμπλει», ο παλαίμαχος άσος των «πράσινων», Φραγκίσκος Σούρπης.

Σούρπης: «Ημέρα γιορτής και μεταλαμπάδευσης της Παναθηναϊκής ιδέας…»

Αναλυτικά η δήλωση του Φραγκίσκου Σούρπη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, με το χρονικό της πορείας του Παναθηναϊκού, προς τον μεγάλο τελικό:

«Η επέτειος του τελικού θα είναι πάντα ημέρα γιορτής και μεταλαμπάδευσης της παναθηναϊκής ιδέας”

Σαν σήμερα πριν από 44 χρόνια, ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ, με αντίπαλο τον Άγιαξ.

Στην πορεία προς τον τελικό το Τριφύλλι απέκλεισε τη Ζενές Ες από το Λουξεμβούργο, τη Σλόβαν Μπρατισλάβας από την τότε Τσεχοσλοβακία, την αγγλική Έβερτον και τον Ερυθρό Αστέρα από την πρώην Γιουγκοσλαβία.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον τελικό ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0.

Ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και βασικό μέλος εκείνης της ομάδας Φραγκίσκος Σούρπης, με αφορμή τη σημερινή επέτειο δήλωσε στο επίσημο site του Συλλόγου:

«Οι μεγάλες επιτυχίες έρχονται όταν υπάρχει ομοψυχία. Μπορεί να έχουν περάσει 44 χρόνια, όμως εκείνο το μεγαλειώδες παιχνίδι θα μείνει σε όλους αξέχαστο και ζηλευτό. Η επέτειος του τελικού, θα είναι πάντα ημέρα γιορτής και μεταλαμπάδευσης της παναθηναϊκής ιδέας. Ελπίζουμε όλοι οι παλαίμαχοι, μια μέρα το Τριφύλλι μας να ξεπεράσει και αυτή την επιτυχία»».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.